Over ons - Totalbody Health Centre

Over Ons

Wij zijn een gezellig, professioneel healthcentre in Stad aan het Haringvliet. Je kunt bij ons komen fitnessen op moderne apparatuur, maar je kan ook mee doen aan een van de 30 groepslessen per week.

Alle lessen worden verzorgd door ervaren goed opgeleide instructeurs. Door onze vriendelijke, positieve motivatie en waardering voor jouw inspanningen geven wij je een steuntje in de rug om een actieve en gezonde levensstijl te bereiken en te behouden. Wij bieden yogalessen aan op zeer hoog niveau. Door onze passie en enthousiasme kunnen wij je laten voelen, hoe je door inspanning maximale ontspanning kan ervaren. Door onze medisch fitness intstructeur, kunnen ook mensen met bijvoorbeeld reuma, hart- en vaatziekten, diabetes en kanker verantwoord bij ons trainen, waardoor klachten kunnen verminderen. Naast onze sportfaciliteiten zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van thaise yoga therapie en massage bij kanker. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onze website Total Body Noewat.

Wanneer je kennis wil komen maken met ons healthcentre, plannen wij een vrijblijvend gesprek om samen te kijken naar jouw wensen, behoeften, doelstellingen en beperkingen.
Jij geeft aan wat je wil, en wij helpen je daarbij.

Onze ruime openingstijden zorgen ervoor, dat er ook buiten werktijd genoeg ruimte en mogelijkheden zijn, om gebruik te maken van ons healthcentre.

overonsweb