Stoelmassage voor hoofd-, nek-, schouder- en rugklachten, maak een afspraak!!! - Totalbody Health Centre

Stoelmassage voor hoofd-, nek-, schouder- en rugklachten, maak een afspraak!!!

noewat10-e1449240799851Een goede massage heeft vele ondersteunde uitwerkingen. Juist daarom kan een massage ook heel goed met een specifieke bedoeling worden gegeven.

 

Algehele ontspanning
Vaak zijn we ons niet (meer) bewust dat we voortdurend te gespannen zijn. Ook koppelen mensen hun klachten vaak niet aan hun situatie en stress. Het bekendste effect van massage is de diepe ontspanning die het teweeg brengt. Niets is lekkerder dan een goede massage na een stressvolle dag. Massage zorgt voor zowel een lichamelijke als een geestelijke ontspanning en is heerlijk om alle zorgen los te laten.

 

Klachtverlichting
Massage wordt ook vaak ingezet om (spannings)klachten te verlichten. Klachten kunnen op vele manieren ontstaan, bijvoorbeeld door werk of stress. Hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, nekklachten en ook veel andere klachten kunnen door massage sterk verminderen.

 

Bij ouderdomsklachten
Wanneer je ouder wordt, dan neemt de stijfheid van de spieren en gewrichten toe. Het is dan uiterst belangrijk deze zoveel mogelijk te blijven bewegen en soepel te houden.
Een massage helpt hierbij het lichaam goed in conditie te houden en de spieren en gewrichten soepel te houden.

 

Genezing
Regelmatige massage versterkt de zelfgenezende vermogens van het lichaam. Er volgt ontspanning, afvalstoffen worden verwijderd en de bloeddoorstroming wordt verbeterd waardoor klachten sneller kunnen genezen. Massage kan echter geen medische zorg vervangen.

 

Voor een afspraak belt u: 06-18510468

Total Body Healthcenter - Author