Wat zeggen klanten! - Totalbody Health Centre

Wat zeggen klanten!

TotalBody is voor mij een vaste waarde naast mijn fiets hobby. Of je nu traint in de fitnessruimte, lesje spinning volgt of stuk gaat bij “insanity”, er is altijd een gemoedelijke sfeer en voel me lekker en ontspannen als ik geweest ben.Iedereen kan op zijn eigen niveau sport beoefenen met de juiste aandacht.No excuses, just go….

Sportieve groet, Laurens

Door de afwisseling in de lessen die ik kan volgen bij TotalBody Health centre, de verschillende instructeurs die je dan altijd weer weten te motiveren én door hun goede begeleiding heb ik een goeie balans gevonden in mijn sportschema. Er wordt met je meegedacht over je mogelijkheden en je beperkingen, je doelen, allemaal op een prettige, ongedwongen manier! En soms wordt je door een beetje aansporing uit je comfort-zone gehaald en blijkt dat je weer tot meer in staat bent als dat je zelf had ingeschat!

Marlies

TotalBody is een sportschool met een persoonlijke en professionele aanpak. Er wordt echt naar jou als persoon gekeken en meegedacht over je doelen en wensen. Apparaten zijn up-to-date en worden goed onderhouden. Alle train(st)ers zijn goed opgeleid. Ze zijn niet alleen kundig, maar ook vriendelijk en gezellig. Gezelligheid maakt het sporten bij TotalBody geweldig!

Piet Diepenhorst

Gelukkig ben ik door de leuke (en de gezelligheid aan de bar met kopje thee erna) van sporten gaan houden…. Ik volg nu bijna iedere avond een andere lekkere les…. Zelfs als ik een keer geen zin heb, pak ik gewoon mijn tas, want je knapt er altijd van op, al was ’t alleen al de lol die we met elkaar hebben… Heerlijk gewoon voor de totale body hahahah.

Groetjes Hilly